Straipsnyje esanti informacija yra pasenusi, dabar svetainės naujienas siunčia pati turinio valdymo sistema. 

Dauguma vabzdžiaėdžių – sezoniniai augalai, turintys tiek aktyvaus augimo, tiek ramybės periodą. Taip ir svetainė apie šiuos augalus – ji tai užsnūsta, tai atgyja. Todėl, brangūs skaitytojai, kurį laiką užsukę į „Musėkautą”  galite čia neatrasti jokių naujų žinių.

Kad ilgainiui nepabostų toks nuolatinis svetainės tikrinimas, svetainė siūlo užsisakyti naujienas elektroniniu paštu. Prenumeratos langelį nesunkiai rasite pagrindinio puslapio dešiniojo stulpelio apačioje. Įrašykite ten savo elektroninio pašto adresą ir spustelkite mygtuką „Užsisakyti”. Dar keletas žingsnių, susijusių su prenumeratos saugumu – ir jūs jau prenumeratorių sąraše. Nuo šiol naujienas – skelbimus, straipsnius – gausite reguliariai, vos tik jos pasirodys svetainėje – tą pačią dieną tarp 19.00 ir 21.00 valandos.

Prenumeratos laisvai platinamas programinis apvalkalas sukurtas Google Feedburner ir atrodo šiuo metu nėra visiškai išbaigtas produktas, tačiau kiek pavyko įsitikinti – veikiantis taip, kaip yra nustatytas. Kviečiu išbandyti!

Jogaila Mackevičius