Kaip greitai bėga laikas… Atrodo, visai ne senai svetainė buvo pradėta pirmuoju įrašu (Vabzdžiaėdžiai augalai…) – o štai jau ir šimtasis (Kiek iš tikrųjų yra vabzdžiaėdžių augalų rūšių? Naujos rūšys).

Nemažai įrašų, nemažai ir temų. Ir jei senesni svetainės skaitytojai jau turbūt priprato prie vientiso žinių srauto, tai vėliau prisijungus tikrai gali būti nelengva susigaudyti kas čia prie ko. Manau, atėjo metas pasitvarkyti ir susisteminti esamą informaciją.

Todėl visiškai nesustojant, bet ženkliai lėtinant naujų straipsnių tempą, Musėkaute pradedamos pertvarkos. Pagrindinis žinių srautas, be jokios abejonės, bus kaip ir buvęs, tačiau iškart po svetainės pavadinimu pradės ilgėti puslapių sąrašo eilutė: Pradžia, Svetainės svečiai ir t.t.

Šiuose naujai atsiradusiuose puslapiuose jau esanti svetainėje informacija bus pateikiama susisteminta vienu ar kitu klausimu interaktyvaus teksto forma.

Kiek tai užtruks, sunku įsivaizduoti, bet manau vėl įsibėgėti galima bus kartu  su įsibėgėjančiu pavasariu, visai nelaukiant vasaros karščių.

Ačiū už kantrybę ir supratimą!

Jogaila Mackevičius