EN.

Savage Garden (1)Tai – naujasis papildytas knygos „The Savage Garden” (Plėšrūnų sodas) leidimas, kuriame yra pateikiami naujausi vabzdžiaėdžių augalų pasaulio pastebėjimai ir atradimai.

Nuostabūs, egzotiški ir neįtikėtinai lengvai auginami namuose ir lauke įvairiose klimato zonose, mintantys smulkiais gyvūnais. Knyga yra išsamus gidas apie šias įspūdingas keistenybes, gausiai iliustruotas daugiau nei 200 spalvotų nuotraukų. Atnaujintame leidime atsižvelgiama į naujausius naudojamus substratus ir trąšas, vandens kokybę, apšvietimo patarimus, naujausią informaciją apie persodinimą, vazonų dydžius, augalų gaudymo mechanizmus, bei daugybę naujai atrastų šių augalų rūšių ir sukurtų hibridų. Nesvarbu, ar esate pradedantysis šių augalų augintojas, besirūpinantis savo pirmuoju musėkautu, ar patyręs kolekcionierius, ieškantis naujausių rūšių – šioje knygoje rasti viską, ko jums gali prireikti kad sukurti ir puoselėti savo nuosavą „siaubūnų” sodą.

Peter D’Amato augina šiuos augalus daugiau nei 40 metų ir rašo atskirą skiltį žurnale „Carnivorous Plants Newsletter”, skaito paskaitas apie šiuos augalus, veda laidas HGTV, Travel Chanel, Martha Stewart Show, CNN.

ISBN: 978-16077441-0-8

Stewart McPherson
Redfern Natural History Productions

Keletas knygos puslapių:

Savage Garden (2)

Savage Garden (3)

Savage Garden (4)

Savage Garden (5)

Savage Garden (6)

Savage Garden (7)