Šis pranešimas turbūt svarbiausias tiems, kas savo interneto naršyklės mėgstamiausiuose yra išsisaugojęs Musėkautas.lt adresą nuo 2010-ųjų metų.

2012-ųjų spalio 31 dieną bus išjungtas senasis Puslapiai.lt serveris. Būtent čia buvo pradėta kurti Musėkautas.lt svetainė. Senuoju adresu (http://musekautas.puslapiai.lt) ji veikė pirmuosius savo gyvavimo metus. Antraisiais, užregistravus trumpą svetainės adresą Puslapiai.lt buvo paliktas tik nuorodų puslapis.

musėkautas.puslapiai.lt

Yra galimybė pratęsti svetainės gyvavimą senuoju adresu, tačiau ar yra tame prasmės. Taigi, visų skaitytojų prašau pasitikrinti ir nuo šiol skaitymui apie vabzdžiaėdžius augalus nukreipti savo naršykles adresu http://www.musekautas.lt.

Ateina žiema su ilgais vakarais. Metas, kai daugiau laiko praleidžiame virtualioje erdvėje. Tad, tikiuosi, netruks bent kažkiek atsinaujinti gyvenimas ir virtualiame vabzdžiaėdžių augalų  pelkyne – Musėkautas.lt svetainėje. Su naujais ar atnaujintais senais straipsniais, naujomis nuotraukomis, leidinių pristatymais, žiniomis apie naujas augalų veisles ar naujai atrastas rūšis.

Jogaila Mackevičius