Pamažu prasidėjusi Musėkautas.lt svetainėje nedidele straipsnių serija „Ką augina svetainės skaitytojai”, praeitais metais debiutavo virtuali nuotraukų apie vabzdžiaėdžius augalus paroda „Akivaras’2011”.  Parodos darbai publikuoti bendravardžiame parodai vabzdžiaėdžių augalų augintojų forume.

Po ne ilgų pasitarimų forume, kaip ir sutarta, pirmąją kalendorinio pavasario dieną startuoja nauja virtuali paroda – „Akivaras’2012”.

Parodoje kviečiami dalyvauti tiek fotografijos mėgėjai, tiek profesionalai.

Parodos objektas kaip ir pernai – vabzdžiaėdžiai augalai. Tik šiemet bus du parodos nuotraukų srautai: A – auginamų dirbtinėmis sąlygomis vabdžiaėdžių augalų nuotraukos, ir N – natūraliose augimvietėse sutinkamų vabzdžiaėdžių augalų nuotraukos.

Visos nuotraukos bus skelbiamos vienoje šiai parodai skirtoje forumo temoje. Geriausi darbai publikuojami Musėkautas.lt svetainėje, o jų autoriai gaus svetainės apdovanojimus.

Detalesnę informaciją kaip vyks paroda, kaip joje dalyvauti, į ką atkreipti dėmesį, kokios autorinių teisių sąlygos ir pan., rasite Parodos „Akivaras’2012” taisyklėse.

Pavasaris prasidėjo! Laukiame Jūsų darbų!

Jogaila Mackevičius