Nuo š.m. lapkričio 11 iki 23 dienos neveikė svetainės elektroninio pašto dėžutė. Labai atsiprašau svetainės lankytojų, siuntusių tuo metu informaciją elektroniniu pašo adresu mu********@puslapiai.lt ir prašau tuo metu siųstus laiškus persiųsti dar kartą.

Stengiantis, kad tokie nepatogumai nepasikartotų, sukurta ir veikia alternatyvaus pašto dėžutė mu********.va***********@gmail.com. Šiuo elektroniniu pašto adresu patogiau naudotis, siunčiant didesnės apimties nuotraukas.

Kontaktinis elektroninio pašto adresą galima rasti meniu, skyriuje „Kontaktai”.

Taip pat noriu padėkoti svetainės hostingo (talpinimo) paslaugų tiekėjo UAB „Interneto vizija” darbuotojams, sutvarkiusiems „palūžusią” svetainės pašto dėžutę. Tikiuosi, kad ateityje bendradarbiavimas bus dar produktyvesnis bei labiau paremtas abipusiu supratimu. Ir nuoširdžiai atsiprašau už nekantrumą, nepakantumą bei sumaištį, sukeltus Jums visais įmanomais komunikaciniais kanalais.

Ta proga, jau artimiausiu metu, Musėkautas – laisvas ir nepriklausomas vabzdžiaėdžių augalų augintojų kanalas – savo skaitytojams planuoja pateikti trumpų straipsnių seriją apie rečiau mūsų šalyje auginamas saulašares (Drosera scorpioides, D. spatulata, D. prolifera).

Artimiausiu metu keisis ir svetainės šablonas. Šis keitimas yra susijęs su ribotomis esamo šablono galimybėmis – pateikti skaitytojui ribotą temos straipsnių skaičių sąraše. Naujasis šablonas bus kiek tai įmanoma panašesnis, todėl nuolatiniam svetainės skaitytojams „akių pratinti” prie pasikeitimų nereikės.

Beje, jei to dar nepastebėjote, svetainė nuo šiol pasiekiama ir trumpesniu adresu – http://www.musekautas.lt.

Dar šiais metais, gruodžio mėnesį, eilėje laukia nedidelė apklausa ir konkursas. Tiek žinių šiai dienai – iki rytojaus susitikimo pas saulašares.

Jogaila Mackevičius
David Svarc nuotrauka