Atsižvelgdami į pastarųjų ekspedicijų šių metų sausio-vasario mėnesiais į Venesuelos užmirštus pasaulius sėkmę, mes organizuojame tris naujas plokštikalnių ekspedicijas.

Mes sąmoningai nepasirinkome tikslių datų, siekdami kad jas nuspręstų patys dalyviai. Pageidautinas laikas yra 2018 metų sausio vasario mėnesiai, kadangi tuo metu būna pats geriausias ekspedicijoms oras.

Planuojamos šios ekspedicijos:

Ekspedicija malūnsparniu Rytines plokštikalnes, kurios metu aplankysime Ilú–Tramen slėnį (kur pamatysime Heliamphora ionasii ir H. ionasii x elongata), Ilú plokštikalnę  (pamatyti H. elongata), Yuruani plokštikalnę (pamatyti H. sp. ‘Yuruani’) ir Roraima (pamatyti H. glabra, H. nutans ir H. glabra x nutans). Dėl sudėtingos logistikos ir malūnsparnio keleivių skaičiaus, ekspedicijos dalyvių skaičius labai ribotas. Grupėje bus du vadovai ir 10 dalyvių. Taigi, laisvų tėra 10 vietų. Detalesnį ekspedicijos aprašymą ir PDF lankstinuką galite rasti spustelėję šią nuorodą.

Pėsčiųjų ekspedicija į Cerro Huachamacari pamatyti Heliamphora macdonaldae ir H. tatei. Ši mažai žinoma plokštikalnė buvo aplankyta vos keletą kartų. Į ją galima užkopti pėsčiomis, todėl dalyviai turės unikalią galimybę stebėti ir fotografuoti dvi iš vienų mažiausiai tyrinėtų vabzdžiaėdžių augalų rūšių. Grupėje bus 2 vadovai1 1 ekspedicijos gydytojas ir 3 dalyviai. Taigi, yra tik 10 laisvų vietų. Tai – unikali ekspedicija, reikalaujanti keturių mažų lėktuvų ir mažiausiai 64 valandų jų skrydžio (16 kiekvienam lėktuvui). Mes organizuojame tik vieną tokio tipo ekspediciją, todėl tai – gyvenimo galimybė pamatyti H. macdonaldae ir H. tatei! Ekspedicijos aprašymą ir PDF lankstinuką galite rasti spustelėję šią nuorodą.

Ekspedicija malūnsparniu į Roraima kalną ir kelionė kanojomis prie Angelų krioklių. Tai – viena populiariausių ekspedicijų, suteikiančių galimybę aplankyti Roraima kalną (vieną iš nuostabiausių plokštikalnių) ir Angelų krioklius (aukščiausius krioklius Žemėje). Šią ekspediciją mes galime organizuoti bet kuriuo metų laikų 3 ir daugiau žmonių grupei. Ekspedicijos aprašymą ir PDF lankstinuką galima rasti sekant šia nuoroda.

Mums bus malonu matyti jus prisijungusius prie mūsų. Kadangi dalis vietų jau užimtos, mes tikimės, kad į šias ekspedicijas dalyviai susirinks greitai. Todėl kviečiame nedelsti su registracija.

Daugiau sužinoti galima mūsų puslapyje – www.redfernnaturalhistory.com

Jei turite tiesioginių klausimų dėl ekspedicijų, galite drąsiai klausti elektroniniu paštu  ([email protected]). Tai – dideli nuotykiai, ir mes esame tam, kad jums padėtumėm pajusti jų dvasią!

Geriausios kloties 2017 metais, tikimės pasimatyti su jumis užmirštuose pasauliuose!

Su geriausiais linkėjimais,
Redfern komanda

 

© 2017 Redfern Natural History Productions Ltd.